Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
King of the sky…

…u kunt het zijn, dankzij een ballonvaart in Hasselt! Voel u vogelvrij, geniet van een wijds panorama en ontspan volledig zwevend op het ritme van de wind: een ervaring die u zeker en vast eens moet ervaren!

Ballonvaarten

Ballonvaarten in Hasselt? Beleef ze samen met ons aan uw zijde! Een unieke belevenis om nooit meer te vergeten! Voel u vrij als een vogel, hoog in de lucht, ver weg van alle dagdagelijkse drukte en gekheid: het vormt een prachtige ervaring voor zowel jong als oud, ook voor u!

Luchtballon

Wenst u zich ook weleens te wagen op ongekend terrein? Wat had u dan gedacht van een ritje in een luchtballon hoog in de lucht? Hoog boven de begane grond, middenin een magnifiek wijds panorama? Voel u ongenaakbaar en helemaal herboren, dankzij onze luchtballon in Hasselt!

Cadeaubon

Heeft u een speciale gelegenheid in zicht? Een verjaardag, een jubileum, een huwelijk? Verras hem of haar dan met een uniek cadeau: een cadeaubon voor een ballonvaart in Hasselt! Het ideale geschenk dat ongetwijfeld een mix van avontuur en plezier met zich meebrengt!
Specialiteiten

Ballonvaarten in Hasselt? Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Iedereen droomt weleens weg wanneer we een vogel hoog boven ons zien vliegen. Waarom? Vanwege het gevoel van vrijheid dat we willen ervaren, het gevoel van gewichtloosheid en van eventjes ver weg te zijn van alles. Hoe kunt u dezelfde ervaring beleven als deze vogel? Wel, via één van onze ballonvaarten in Hasselt! Wees koning te lucht en voel u voor ongenaakbaar: een sensationele belevenis, die u ongetwijfeld eens moet ervaren!

Een ballonvaart is bovendien ook geschikt voor zowel jong als oud, voor alle leeftijden. Wie kan er nu immers niet genieten van een prachtig panorama en een wijds vergezicht? Denk eens aan het magnifiek kleurenpalet rondom u, aan het fantastische gevoel wanneer u meedeint met de wind en ga zo maar verder. Onze ballonvaarten in Hasselt bieden u een aaneenschakeling van ervaringen, die één voor één meer dan de moeite waard zijn!

Heeft u misschien reeds een ballonvaart beleefd? En wilt u dergelijke ervaring ook eens schenken aan een speciaal iemand? Dit kan! Onze cadeaubon vormt het ideale geschenk: een betaalbaar cadeau voor een onbetaalbare belevenis! Schenk je dierbareeen avontuur om nooit meer te vergeten en gun ook hem of haar eens het gevoel van pure vrijheid, genot en plezier. Uw collega, vriend of familielid zal u vast en zeker voor eeuwig dankbaar zijn voor onze ballonvaarten in Hasselt!

Voel u koning te lucht dankzij één van onze ballonvaarten in Hasselt!

Spreekt het gevoel van volledige vrijheid u wel aan, maar vindt u het beangstigend om hoog in de lucht te zweven? Dit is volledig normaal, maar ook totaal overbodig. Staat u voor dit grote avontuur, dan wensen we u graag te overtuigen van uw veiligheid. Deze is namelijk prioriteit nummer één van al onze medewerkers: uw veiligheid waarborgen en u tegelijkertijd de tijd van uw leven bezorgen tijdens één van onze ballonvaarten in Hasselt. U kunt immers niet ten volle genieten van uw ballonvlucht, indien u zich niet voor de volle 100% kunt ontspannen. Geef u over aan onze professionaliteit en ga deze uitdaging zorgeloos aan!

U hoeft zich werkelijk geen zorgen te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, bent u zeker van een veilige rit in de hoogte en kunt u zich gerust koning te lucht noemen! Onze werknemers zijn stuk voor stuk gediplomeerd en gecertifieerd en staan u met raad en daad bij om u zo goed mogelijk te informeren over onze ballonvaarten in Hasselt geheel op uw eigen tempo.

Had u graag meer informatie verkregen over onze ballonvaarten in Hasselt? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog voor een antwoord op al uw vragen! U kunt ons continu bereiken via het telefoonnummer +32 478515730 of via het e-mailadres info@ballonnetjevaren.be. We trachten u steeds zo spoedig mogelijk verder te helpen!
© 2014-2017 Yves Lannoy Balloonings
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Yves Lannoy Balloonings
Ambachtsstraat 12
2450 Meerhout
GSM: +32 478515730
Contacteer ons